Välkommen på välgörenhetsevent torsdag 30 maj 2024

Som en ny del i vårt FEEL for LIFE-koncept bjuder vi in till en Hole In One-tävling på Eskilstuna Golfklubb där du har chans att vinna en KIA EV9. Vi startar klockan 13.00 med att Eskilstuna Golfklubb bjuder på lunch och sen blir det tävling, några olika sidoaktiviteter och kul häng medan DJ Amin spelar.

Biljetten inkl lunch och ett försök på Hole In One kostar 595 kr/person
och alla pengarna går oavkortat till Barncancerfonden.
Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. Startordning baseras på när du anmäler dig. Utöver bilen finns det andra fina priser att tävla om!

DATUM 30 maj
TID 13.00-18.00
VAR Eskilstuna Golfklubb

 

Tävlingen Hole In One

Alla som köpt en biljett får ett försök på att sätta Hole In One på hål 18 och vinna en Kia EV9 i valfri färg från Biltjänsten Serrander Bil AB (minimiålder 18 år)

Du får ett startnummer i den ordningen som du köpte din biljett. Har någon innan dig gjort Hole In One och vunnit bilen så finns det andra priser att tävla om. Ett försök var gäller på bilen och sen är den utom tävlan.

De tio närmaste slagen, av ovan försök, går vidare till en semifinal och därifrån går hälften vidare till en final där det finns fina priser att spela om. Efter att alla har genomfört sitt försök finns det möjlighet att köpa till fler försök för att komma med till semifinal.

 

* Du behöver vara över 18 år för att få vara med att tävla. flaggan sitter på minst 145 yards, kontrollant finns på plats,
allas försök filmas med flera kameror. Om man köper en biljett så accepterar man att fotograferas och filmas där materialet
kommer användas i sociala kanaler, på hemsidor och som marknadsföring. Samling för spelare 13.00 för lunch)

Anmäl dig här

Huvudpartners